Max Lucado tilslutter sig ”Høfligheds-Konventionen”.

From Mywordlikefire.wordpress.com/
April 18th, 2010.
By John Lanagan.


Den velkendte forfatter, Max Lucado har sat sit navn under Covenant for Civility. Og hvem kan vel argumentere imod et sådant dokument, der opfordrer til at afslutte bitterhed og fej debat?

Havde dette virkelig været et sekulært dokument, ville der ikke være noget problem. Desværre bliver dette dokument præsenteret på åndelige betingelser. Det begynder med Salme 133:1: ”Hvor er det godt og herligt, når brødre sidder sammen!” (“How good and pleasant it is when the people of God live together in unity.”)

I dokumentet hedder det videre: "Som kristne præster og ledere ... "

Covenant for Civility henviser også til "den enhed, vi har i Kristi Legeme"
Utroligt, at aftalen også omfatter en forpligtigelse til "ikke at sætte spørgsmålstegn ved de andres tro ... "

Men Brian McLaren, der afviser den bibelske Kristus, er en af underskriverne. Der er andre, som afviser Jesus Kristus, men alligevel er medtaget.

Hvordan kan vi deltage i denne åndelige aftale, når Kristus siger: »Jeg er vejen og sandheden og livet; ingen kommer til Faderen uden ved mig« ( Joh 14:6)

Bønnen: "Kan vi ikke bare alle være sammen?” findes ikke i Bibelen, hvis det betyder at gå på kompromis med læren.

Der bliver sagt: »Træk ikke på samme hammel som de vantro! For hvad har retfærdighed med lovløshed at gøre, eller hvad har lys til fælles med mørke? Hvordan kan Kristus og Beliar stemme overens, eller hvordan kan en troende have lod og del med en vantro? Hvilken sammenhæng er der mellem Guds tempel og afguderne? For det er os, der er den levende Guds tempel, som Gud også har sagt: »Jeg vil bo og vandre midt iblandt dem; jeg vil være deres Gud, og de skal være mit folk.« 2. Kor 6:14-16

Og dog, det er sådan, det vil gå. Velkommen til fremtiden.

»Men Ånden siger udtrykkeligt, at i de sidste tider skal nogle falde fra troen, fordi de lytter til vildledende ånder og dæmoners lærdomme« 1. Timoteus 4:1
------------
Read
here
------------------
Læs desuden: Om Max Lucado. (Max Lucado springer ind i den Kontemplative lejr)