Gud bor ikke i bygninger, gjort med hænder.

[Den ødelgte katedral i Chistchurch]

22. Februar 2011.

Dekanen for Christchurch Katedralen siger, at den delvise ødelæggelse af den ikoniske bygning under det massive jordskælv er ligegyldig i lyset af de store menneskelige omkostninger, katastrofen vil medføre.

Den anglikanske katedral i hjertet af byen blev stort set ødelagt i en rystelse på 6,3. Spiret blev til murbrokker og taget brød sammen. Dekanen, Peter Beck, sagde, at der var gæster inde i bygningen, da jordskælvet ramte, og det kunne ikke afkræftes, om nogen stadig var fanget under murbrokkerne.

Kilde: New Zealand Herald

Kommentar:
En kristen, som siger "Se den smukke kirke" har misforstået evangeliet. Bibelen siger, at "Kirken" er bygget af levende stene. Gud bor ikke i menneskeskabte bygninger.

ApG 17:24:
”Gud, som har skabt verden med alt, hvad den rummer, og som er Herre over himmel og jord, bor ikke i templer bygget af hænder.”

2 Kor 5:1:
”Vi ved nemlig, at hvis det telt, som er vort hus på jorden, brydes ned, så har vi en bygning fra Gud, et hus, der ikke er bygget med hænder, men er evigt, i himlene.”

1 Kor 6:19:
”Eller ved I ikke, at jeres legeme er et tempel for Helligånden, som er i jer, og som I har fra Gud? I tilhører ikke jer selv;”

Skrevet af Ivar

Kilde: http://ivarfjeld.wordpress.com/2011/02/23/god-does-not-live-in-buildings-made-by-men/