Største solstorm nogensinde kan vare i flere måneder.

Den 24. februar 2011.

Verden er for sent ude med hensyn til den drabelige 'space storm', der kan slå kommunikationssatellitter ud, udstede startforbud for luftfartøjer og udløse strømafbrydelser - hvilket kan forårsage skader for hundreder af milliarder £, siger videnskabsmænd.

Astronomer advarede i dag om, at menneskeheden nu er mere sårbar over for en stor solstorm end på noget tidspunkt før i historien - og at planeten burde forberede en global katastrofe i Katrina-stil.

Et massivt udbrud fra solen vil gemme på bølger af stråling og ladede partikler mod Jorden og beskadige satellitsystemer, der anvendes til synkronisering af computere, flynavigation og telefon-netværk.

Hvis stormen er kraftig nok, kan den endda få aktiemarkeder til at gå ned og forårsage strømafbrydelser i uger eller måneder, sagde eksperter til American Association for the Advancement of Science.

Chancerne for en forstyrrelse fra rummet bliver stærkere, fordi solen er på vej ind i den mest aktive periode af sin naturlige 11-12-års cyklus.

Verden fik en smagsprøve på solens eksplosive magt sidste uge, da det stærkeste sol-udbrud i fem år sendte en rivende strøm af ladet plasma mod verden med 580 miles i sekundet.

Kilde: Daily Mail

Luk 21:25:
”Og der skal ske tegn i sol og måne og stjerner, og på jorden skal folkene gribes af angst, rådvilde over havets og brændingens brusen.”

Luk 21: 36:
”Våg altid, og bed om, at I må få styrken til at undslippe alt det, som skal ske, og til at stå foran Menneskesønnen.”

Skrevet af Gloria

Kilde: http://ivarfjeld.wordpress.com/2011/02/23/biggest-ever-solar-storm-could-last-for-months/