Tony Blair besøger Saddleback.

Fra DagenMagazinet.no
15. februar 2011.


Blair besøkjer Saddleback
Den tidlegare britiske statsministeren ser fram til å vere gjest hos pastor Rick Warren i den berømte megakyrkja i California... Læs mere her.
----------------------------------------------------------------

Rick Warren vil dele den Globale Peace Plan med Tony Blair.
Fra News that matters.
Den 16. februar 2011.

Rick Warren bringer det Formåls-Drevne frafald op på verdensplan ved hjælp af Tony Blair.
Den 6. marts vil Rick Warren interviewe Tony Blair i Saddleback Megachurch i Californien. Tony Blair siges at være "meget begejstret" for at tale om Rick Warren's Globale Peace Plan.

Warren planlægger at tildele Blair en P.E.A.C.E.-medalje. Folk, der får denne pris, er dem, der anskueliggør målene i den Globale P.E.A.C.E.-plan.

Blair var premierminister i Storbritannien fra maj 1977 – juni 2007 og er den officielle udsending til Mellemøsten-processen, hvor han repræsenterer USA, FN, EU og Rusland.

Han star også for Tony Blair Faith Foundation. Denne organisation fremmer enhed og forståelse mellem verdens religioner.

Global P.E.A.C.E.-forkortelsen står for følgende: Fremme forsoning, Udruste tjenende ledere, Hjælpe de fattige, Omsorg for de syge, og Uddanne den næste generation.

"Vi vil tage de fem bogstaver i den globale P.E.A.C.E.-plan frem samt de fem globale giganter og tale om spirituel tomhed, korrupte lederskaber, ekstrem fattigdom, pandemiske sygdomme, og analfabetisme og uddannelse. Disse er de fem problemer, P.E.A.C.E.-planen er designet til at tage sig af," sagde Warren til sine kirkegængere. Han sagde også, at de to vil drøfte det, der er sket i Egypten.

Kilde: http://ivarfjeld.wordpress.com/2011/02/16/rick-warren-to-share-global-peace-plan-with-tony-blair/
----------------------------------------------------------------

Tony Blair trækker de unge ind i en "One World Religion"
27. januar 2011.
Af Sue.

Tony Blair er gået sammen med De Forenede Nationer om at bringe verdens ungdom ind i en Én Verdensreligion. Over 680 unge mennesker fra forskellige religioner tilmeldte sig Blairs Faith Foundation's Faith Act Fellowship dette år. Enogfyrre procent af disse unge var kristne. Muslimer og hinduer var den næststørste ansøger-gruppe.

De udvalgte unge skal hjælpe de trængende og forsøge at nå Millennium-udviklingsmålene i De Forenede Nationer. De otte mål for De Forenede Nationer er:

2,1 Mål 1: Udrydde ekstrem fattigdom og sult
2,2 Mål 2: Sikre grundskoleuddannelse
2,3 Mål 3: Fremme ligestilling og styrke kvinders indflydelse
2,4 Mål 4: Reducere børnedødelighed
2,5 Mål 5: Forbedre mødresundheden
2,6 Mål 6: Bekæmpe HIV/AIDS, malaria og andre sygdomme
2,7 Mål 7: Sikre et bæredygtigt miljø
2,8 Mål 8: Skabe et globalt partnerskab for udvikling

Blairs mål er at forene verdens religioner med fred for øje. Han gentog målet i denne erklæring:

"Tanken om, at unge ikke er motiverede af troen til at hjælpe andre - eller at tro kun inspirerer til konflikter - er simpelthen forkert."

"Antallet af ansøgere viser klart den entusiasme, der er blandt nutidens unge mennesker til at demonstrere, hvordan troen kan være en kraft for det gode i samfundet," sagde Blair. "Det kan skabe forståelse og give sammenhold og styrke til at imødegå dem, der ser tro som en kilde til splittelse og diskrimination."

"Som den første nogensinde nærmer World Interfaith Harmony Week sig dette. Jeg er stadig optimist omkring fremtiden, når jeg i denne generation ser engagement til at skabe reelle forandringer."

Kilde: The Christian

Kommentar:
Tony Blair tager De Forenede Nationer og paven i hænderne for at gøre en én verdensreligion og en verdensregering til en realitet. De otte mål i FN beløber sig til følgende: en verdensregering, en international klimaforandringslov, en ny uddannelse, som nedtoner nationalstaters suverænitet, at overtage folks valg angående sundhed ved at gennemtvinge vaccinationer og tage den valgfri sundhedspleje bort, at øge abort-mulighederne rundt omkring i verden og at omfordele rigdommen.

Paven og Mr. Blair arbejder hårdt på at samle alle religioner for "fred." Han har valgt Rick Warren til at hjælpe sig med den dagsorden. Nu bruger han de unge til at pumpe masserne op og opmuntre det sentimentale, følelsesbetonede sammenrend af verdensreligioner. Desværre køber folk det.

Hvad er der galt med alle de, der kommer sammen i fredens navn?

Der er det galt, at en personlig overbevisning ikke vil blive tilladt. Evangelikalisme vil anses for at være intolerant og anmassende. Nej, alle skal arbejde sammen, efterhånden som Antikrist bliver klar til at gøre sin entré på scenen. Lad os holde fast i Skrifterne og lukke vore ører for den løgn, der kommer på vor vej. Hans ord vil aldrig nogensinde vende tomhændet tilbage. Han er trofast og sand og Hans ord er sandhed.

Joh 17:17:
”Hellige dem i sandheden; dit ord er sandhed.”

Kilde: http://ivarfjeld.wordpress.com/2011/01/27/tony-blair-drags-youth-into-one-world-religion/