Sony: Data fra 75 millioner kreditkort stjålet.

Den 27. april 2011.

Hacker lukkede Sonys Playstation ned, og løb med kreditkort-oplysninger på 77 millioner kunder.

Hackere, der brød ind i Sony's PlayStation Network’s online-tjenesten, kan have stjålet medlemmernes kreditkortoplysninger, sagde Sony tirsdag.

Indtrængningen, som skete mellem den 17. og 19. april, har resulteret i et uge-langt systemnedbrud, der kan vare endnu en uge. På verdensplan bruger 75 millioner netværket til online spil og  download af film, tv-episoder og spil-demoer.

Sony siger, at de vil sende en e-mail til alle kontohavere og informere om, at de, der gav deres kreditkortoplysninger til enten PSN eller Sonys nye Qriocity musik-system, kan have fået hacket deres kreditkortnummer og udløbsdato, men ikke kortets sikkerhedskode.

"Selv om der ikke på dette tidspunkt er noget bevis for, at kreditkort-data blev taget, kan vi ikke udelukke den mulighed,"  sagde Patrick Seybold, senior direktøren for korporativ kommunikation og sociale medier, i en erklæring på Sonys officielle PlayStation blog.

"En uautoriseret person" fik brugernes personlige oplysninger, herunder fødselsdato og e-mail-adresser, sagde han. I kølvandet på sikkerhedsbruddet bør PSN medlemmer være opmærksomme på e-mail-, telefon- og post-fiduser, der beder om personlige eller følsomme oplysninger, siger Seybold.

Kilde: USA Today.

Kommentar:
Computerspil er risikable. Ikke alene er mange af spillene meget dæmoniske. Initiativtageren kræver også dine kreditkortdata, for at du kan spille og købe online.

Tyveri af ID er den hurtigst voksende forbrydelse i verden. Det bør ikke overraske, hvis din bankkonto viser nul-0-balance. Dit CPR-nummer er også blevet slettet, og der er ingen person med dit navn at finde i de statslige registre. Du er simpelthen ophørt med at eksistere. Elektronisk talt.

I sidste ende vil det ikke længere være tilladt at købe eller sælge uden med en mikrochip under huden, som indeholder alle former for personlige oplysninger. Den sidste og mest magtfulde hacker, du nogensinde kommer til at stå ansigt til ansigt med, vil være den endelige Antikrist.

Åb 13:16-18:
Det får alle, store og små, rige og fattige, frie og trælle, til at sætte et mærke på deres højre hånd eller deres pande, så ingen kan købe eller sælge undtagen den, der bærer dette mærke, dyrets navn eller dets navns tal. Her kræves der visdom! Den, der har forstand, må regne på dyrets tal, for det er et mennesketal. Dets tal er 666.”

 Skrevet af Ivar

Oversat fra: http://ivarfjeld.wordpress.com/2011/04/27/sony-75-million-credit-card-data-stolen/