Hvem er Linda Andrews?

Fra da.wikipedia.org/

Linda Andreasen (født 19. oktober 1973 i Tórshavn, Færøerne) med kunstnernavnet Linda Andrews, er en færøsk gospelsangerinde. Hun er mest kendt som vinderen af DR1's X Factor 2009 den 27. marts 2009... 

Som 14-årig tog hun på efterskole i Mariager. Efter tiende klasse tog hun tilbage til Færøerne, hvor hun tog en handelsskole-uddannelse. I en alder af 19 var hun leder for 11 medarbejdere hos den islandske supermarkedskæde Bónus på Færøerne...  Læs mere her.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Linda Andrews, homoseksuelle og Frikirkenet
Fra Sand.omvendelse.dk/

Linda Andrews blev vinder for nylig i X-faktor. Der blev hun fremstillet som en rettroende kristen, og det var også noget mange i kirkelivet troede på. Da hun så vandt, blev hun booket til at synge ved adskillige kristne arrangementer. Særligt har hun været at se på nogle kirkelige stævner denne sommer (bl.a. pinsevækkelsens sommercamp og Apostolsk kirkes sommerstævne). Linda er jo en profesionel sanger og har derfor et backup kor med sig rundt. En af dem i det backup kor er Claus Christensen. Claus Christensen var også manden bag teksten til den danske transseksuelle vindersang til Melodi Grand Prix i 2007. Han er forresten også en bekendende og praktiserende homoseksuel...  Læs mere her.