Når sport bliver til afgudsdyrkelse.

25. maj 2011

De Olympiske lege blev oprettet for at ære den græske "gud" Zeus.

Den seneste afsløring af doping indenfor cykling hos US guldmedaljevinderen, George Hincapie blotlægger, hvad professionel sport handler om. Han har returneret sin guldmedalje fra OL i Athen. Professionel cykling er helt indhyllet i synd - doping, korruption og hvidvaskning.

Mange mennesker har "ikke tid" til at være med i kristne fællesskaber eller til at læse i Bibelen. De har for travlt med at køre imellem forskellige sportsarenaer eller se sport på tv.

Paulus, den Jødiske apostel, erkender, at fysisk aktivitet har nogen værdi. Men med hensyn til moderne professionel sport, er sådanne aktiviteter blevet "penge tilbedelse" omkring en hedensk religion.

1 Tim 4:8:
”… for legemlig øvelse nytter kun lidt, men gudsfrygten er nyttig til alt og har i sig løfte både for dette liv og for det, som kommer”.

Lidet gør moderne sportsfolk ved, at de er blevet bedraget af den hedenske græske gud "Zeus".

Statuen af ​​guden, til hvis ære de antikke Olympiske lege blev afholdt, var placeret på den jord, der gav navn til De Olympiske Lege. På tidspunktet for Legene standsede krige, og atleter kom fra Lilleasien, Syrien, Egypten og Sicilien for at fejre OL og tilbede deres konge-gud: Zeus.

Kilde : Autentiske Wonders.com

Den værste, skjulte sataniske tilbedelse af Zeus findes i dag indenfor fodbold. Det handler om penge, og FIFA er en af ​​de mest forbandede og korrupte organisationer på Jorden.

Hvis du er ført ind i denne form for dæmonisk tilbedelse af sportsfolk, som ærer penge, er du nødt til at omvende dig.

I et træk, der vil glæde Old Trafford tilhængere og bringe bestyrtelse til mange andre, er det Manchester United stjernen, David Backham, der her er vist siddende på en trone med en krone og gevandter som den Hinduistiske guddom Shiva. På skødet sidder Victoria som gudinden Parvati, mens deres søn, Brooklyn bliver elefantguden Ganesh.

Kilde: BBC.

Skrevet af Ivar

Kilde: http://ivarfjeld.wordpress.com/2011/05/25/when-sport-turns-into-idol-worship-of-zeus/