EU og Gaza.

19. maj 2011.

EU: "Frit flow ind i Gaza vil gøre en ende på krisen"
"Den humanitære krise i Gaza er ikke normal, den er kunstigt skabt på grund af blokaden."

Dette er en analyse foretaget af Kristalina Georgieva, der er ‪Humanitær Bistands-kommissær for EU. Hun er overbevist om, at der er en løsning på Gaza’s nød.  

‪ ‪ »Hvis palæstinenserne havde flere muligheder, ville det resultere i mere sikkerhed for Israel,« siger hun, men understreger, at hun er imod flotille-fænomenet.  

EU-kommissæren for Humanitær Bistand, Kristalina Georgieva, mener, at mere adgang og fri bevægelighed vil løse den humanitære krise i Gaza.

"Den humanitære krise i Gaza er ikke normal; den er kunstigt skabt på grund af blokaden," sagde hun i et interview med Ynet efter et tre-dages besøg i Israel og de Palæstinensiske områder.

"Der er ingen grund til, at der er en krise - ikke på Vestbredden og ikke i Gaza. Hvis Palæstinenserne havde flere muligheder, ville det resultere i mere sikkerhed for Israel ".

Kilde : Ynetnews.com

Kommentar:
Der var mangel på brændstof og metaller i Nazi-Tyskland i slutningen af ​​Anden Verdenskrig. De allierede styrker havde håndhævet en flåde-blokade - et forsøg på at lamme og få en ende på Nazi-regeringen i Berlin.

Hvis Den Europæiske Union var blevet dannet i 1944, ville mange politikere have hævdet, at et "frit float" ind i Berlin ville gøre en ende på den humanitære krise.

Et sådant skridt ville være blevet hyldet af Adolf Hitler som et "modigt træk", der kunne sikre fred og stabilitet i Europa.

Hvis det internationale samfund ikke gør en ende på det onde Hamas-regime i Gaza, begår de den samme fejltagelse, som Europæerne gjorde før Anden Verdenskrig. Hitler blev af mange anset for at være en "passende fredspartner", ligesom Hamas præsenteres som en egnet "fredspartner" for den Jødiske stat.

Verdens ledere er kujoner. De begår den samme fejl i forhold til radikal Islam, som de Europæiske ledere gjorde for 60 år siden i forhold til det Nazistiske-regime.

 Salme 120:7:
…så snart jeg taler fred, taler de krig.”

Israel ligger i krig med Hamas. Man er nødt til at beslutte, hvilken side man ønsker at støtte. Dit valg har konsekvenser for evigheden.

Skrevet af Ivar