Kina og verdenssituationen.

Fra dr.dk/Nyheder/Udland
28. juni 2011.

Tysk-kinesisk samhandel eksploderer
Kina har tirsdag underskrevet en aftale om køb af 88 fly fra den europæiske flyproducent Airbus i forbindelse med regeringsleder Wen Jiabaos besøg i Tyskland. Samtidig frabad Jiabao sig udenlandsk indblanding i interne kinesiske forhold som for eksempel kritik af menneskerettighedsforholdene i landet... Læs mere her.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Det totalitære Kina vil trække Europa ind i en gældsfælde
Europa er blevet låntagningsslave af det kommunistiske Kina. Det totalitære regime er klar til at give nye lån til de overforbrugende Europæere.

"En ven i nøden er en ven i handling.” Det var budskabet fra den Kinesiske premierminister i morges på BBC. Han talte om diktaturet i Beijing, som er villig til at finansiere Europæiske banker, der er på kanten af en ny misligholdelse.

I 2010 besøgte Kam premierministeren i Italien. Dette er, hvad China Daily gengav fra dette møde:

"Kinas incitaments-pakke på 4-billioner-yuan (586 milliarder dollars) og hurtige økonomiske vækst vil fortsætte med at hjælpe Italien til at krybe ud af Europas gælds-kvaler, sagde den ledende Italienske handelskommissær i Beijing i følge China Daily".

"Handels-kommissæren sagde også, at han er overbevist om, at premierminister Wen Jiabao’s officielle besøg i den Sydeuropæiske nation vil presse de bilaterale økonomiske forbindelser til nye højder".

Kina opfordrer sine virksomheder til at "go global" og ser Central- og Østeuropa som en strategisk prioritet, sagde den kinesiske leder og tilføjede, at hans nuværende besøg var "både en rejse for venskab og en rejse for samarbejde."

For det andet opfordrede Wen begge parter til at fremme tovejs-investeringer.

"Vi må arbejde intensivt på at forbedre love og regler for to-vejs investeringer, fjerne hindringer for investeringer af forskellig art, aktivt engagere os i forskelligartede former for investeringsfremmende aktiviteter og stræbe efter tidlig materiel vækst i tovejs-investeringer," sagde Wen.

Når man styrker de Kinesiske virksomheders infrastruktur samt de store markeder i Central- og Østeuropæiske lande, er der en masse, de to sider kan gøre sammen i disse områder, sagde Wen.

Idet Wen påpegede, at begge parter skal øge antallet af udvekslinger på områder som uddannelse, kultur, sundhed, sport, turisme og videnskab, sagde han, at de også har behov for at styrke især den gensidige forståelse og venskabet imellem de unge fra de to sider.

Source: China Daily

Kommentar:
Kina er et totalitært diktatur. De frie vestlige demokratier handler stadig som om, Kina er en god onkel, der vil redde dem fra problemer.

De vestlige demokratier er blevet post-kristne samfund. Det er grunden til, at velsignelsen af dem er ophørt. I dag er kun få Europæere villige til at omvende sig og komme tilbage og adlyde Jesus Messias.

Luk 3:7-8:
”Til de skarer, der kom ud for at blive døbt af ham, sagde han: »Øgleyngel, hvem har bildt jer ind, at I kan flygte fra den kommende vrede? Så bær da de frugter, som omvendelsen kræver, og kom ikke og sig ved jer selv: Vi har Abraham til fader. For jeg siger jer: Gud kan opvække børn til Abraham af stenene dér.”

Når Kina styrer økonomien i Europa, og Saudi-Arabien styrer Amerikansk udenrigspolitik, er en ”One World” regering lige rundt om hjørnet.

Da Iran er den største handelspartner, og Saudi-Arabien ønsker, Zionismen skal ophøre i Israel, er verdens-scenen sat for den endelige Antikrist. Iran vil blive skånet for det internationale søgelys, beskyttet af Kina, og USA vil gøre alt for at behage Saudierne, da de sidder på den Amerikanske gæld.

Iran vil helt sikkert få lov til at udvikle sin atombombe, og alle nationer vil opgive og forråde staten Israel. Men den perfekte falske "fredsplan" vil pludselig blive annulleret ved Messias’ genkomst.

Skrevet af Ivar