Eukaristien og globaliseringen.

30. juni 2011.

Vatikanet: Hele verden nyder godt af Eukaristien
Jesuiterpræst: "Eukaristien er en gave til hele den globaliserede verden".

Dette er en erklæring fra Jesuiterpræsten, Federico Lombardi. Han er direktør for Vatikanets pressekontor.

Ifølge denne talsmand for Vatikanet er Katolikker ikke de eneste, der nyder godt af Eukastien (den Katolske nadver). Det er en gave til hele den globaliserede verden.

Lobardi gjorde denne refleksion i den seneste udgave af Vatikan-televisionen, "Octava Dies." Han kommenterede Corpus Christi festen, som fejres i Rom samt i mange andre lande.

Eukaristien, sagde han, "er en dynamik, der forvandler virkeligheden i sin kosmiske, menneskelige og historiske dimensioner."

Fader Lombardi talte om kraften i Eukaristien, "så stærk, at den kan overvinde opsplitning og drage os ind i forening med livet i Gud, for at åbne og befri vores individualitet fra det egocentriske."

Eukaristien, bemærkede han, "er den konkrete måde, hvorigennem denne kærlighed bliver spredt i kirken og i verden, den stedsevarende kilde, der nærer kirkens sociale nærvær, den ansvarlige indsats fra kristne i opbygningen af et solidarisk, retfærdigt og broderligt samfund, især i denne tid med globalisering."

Fader Lombardi opfordrede til sand kærlighed i den "voksende globalisering af menneskeheden."

Talsmanden nævnte pavens ord fra en prædiken: "Uden illusioner, uden ideologiske utopier går vi på vor vej i verden og bærer Herren’s Legeme i os ... skimtende den nye verden, hvor fred og retfærdighed hersker, hvilket er vort sande fædreland."

"Sandelig, menneskelig sandhed og historiske og kosmiske dimensioner krydser hinanden og finder deres fundament," konkluderede Fader Lombardi. "Eukaristisk fællesskab er til gavn for alle - til gavn for verden - at alting i sidste ende finder sin mening og frelse".

Source: Zenit.

Kommentar:
Det er ikke nemt, at finde værre blasfemi mod den Bibelske tro på Jesus af Nazareth end det, der kommer ud af munden på Lombardi.

At påstå, at Eukaristien vil give os "globaliseringens frugter", har intet at gøre med evangeliet.
Jesus Messias vil frelse dem, der tror på Hans ord. Der er ingen frelse for "globalister" på grund af, at de spiser en rund oblat.

Lombardi føler, at Vatikanet i sin støtte til Eukaristien, "bygger et solidarisk, retfærdigt og broderligt samfund, især i globaliseringens tid."

At opbygge et "globalt samfund" ved at deltage i Eukaristien, synes at være den nye One World Religion. Gennem historien er mennesker blevet brændt på bålet for at hævde, at den Romersk-Katolske nadver ikke er andet end religiøst svindel - en temmelig "universel" svindel, der snart bliver "global".

De Katolske præster udtaler de samme linjer som mange magikere: "Hoc est corpus filiokus"

Det er simpelthen magi!

Skrevet af Ivar

Oversat fra: http://ivarfjeld.wordpress.com/2011/06/30/vatican-the-whole-world-benefits-from-the-eucharist/