Farvel EU: Katla kan gå i udbrud til enhver tid.

Den 15. juli 2011.

Den Islandske vulkan, Katla, er 10 gange så kraftig som den, der stoppede lufttrafikken i Europa sidste år.

Katla brød sidst ud i 1918. Den siges at være 10 gange mere kraftfuld end Eyjafjoell, som brød ud sidste år.

Nu varmer Katla op. Den sovende vulkan sender en mur af smeltevand ned ad gletscheren, der bærer isklumper på størrelse med huse med sig, og indhyller det sydlige Island i tyk aske.

Og ifølge eksperter er Katla forfalden til en kraftig eksplosion.

Seismometrene var imidlertid gået amok på det tidspunkt, hvor den såkaldte ”river-run” opstod, og Ilyinskaya antydede, at aktiviteten på Katla rent faktisk kan have forårsaget følere rundt om Hekla-vulkanen, omkring 110 km (70 miles) øst for Reykjavik, for i de seneste par dage at angive, at et udbrud kunne være nært forestående.

"Det er ikke usandsynligt, at den aktivitet, vi så, faktisk var forårsaget af Katla-gletscheren. De ligger temmelig tæt på hinanden," sagde hun og tilføjede, at målingerne omkring begge vulkaner nu virker rolige.

Source: My.Sinchew.com

Kommentar:
Verdens Lufthavns-systemer er skrøbelige, menneskeskabte systemer.

Hvis Katla går i udbrud i en måned eller deromkring, kan vi sige farvel til Euro-zonen.
Grækenland vil blive "hinsides mulighederne for genopretning". Irland og Portugal vil forsømmes igen. Den skrøbelige Italienske økonomi vil til sidst bryde sammen, og Spanien vil højst sandsynligt følge trop.

Det vil tage måneder at komme tilbage til et normalt liv. Ud af smerten kommer et krav om en ny, global valuta. Og One World regeringen vil bringe en "super King" på banen, som vil gøre en ende på kaoset og bringe "fred".

Hvorfor vulkaner?

Det er den bedste måde at formørke solen på, formoder jeg.

Matt 24:29-31:
"Men straks efter trængslen i de dage skal solen formørkes og månen ikke skinne og stjernerne falde ned fra himlen og himlens kræfter rystes. Og da skal Menneskesønnens tegn komme til syne på himlen, og da skal alle jordens folkestammer jamre, og de skal se Menneskesønnen komme på himlens skyer med magt og megen herlighed. Og han skal sende sine engle ud med høj basunklang, og de skal samle hans udvalgte fra de fire verdenshjørner, fra den ene ende af himlen til den anden.”

Skrevet af Ivar.