Our Lady of China.

Vor Frue af Kina vil fusionere Buddhisme med Rom
18 juli 2011

Hvor mange Romerske Katolikker ved, at deres kirke hævder, at "Jesus" kom til verden som Kineser, og hans "mor" som en Kinesisk kejserinde?

Lad os se, hvad den Romersk Katolske hjemmeside, "Katolsk kultur", skrive om "Vor Frue af Kina":

I april 1900 angreb en styrke på 10.000 uromagere Tong Lu. Soldaterne begyndte i sanseløs vrede at skyde op i luften.

Så pludselig blev de bange, flygtede og kom aldrig tilbage igen. Ifølge legenden dukkede en kvinde i hvidt op over bebyggelsen, og oprørernes kugler var rettet mod hende.

Da åndesynet ikke døde hen, havde angriberne ikke engang tid til at reorganisere sig, fordi en mærkelig rytter jagede dem på flugt. Snart efter var de forsvundet ud i horisonten. Far Wu, en Kinesisk præst, tilstod overfor sin hjord, at han påberåbte sig hjælp fra Maria.

En ny kirke blev bygget på det sted, og Fader Wu placerede et billede af Vor Frue på hoved-alteret. Han bad maleren om at klæde Vor Frue i enkekejserinde Tzi-Hsi’s kejserlige klæder.

Billedet af den hellige Jomfru i den hedenske kejserindes klæder med Jesusbarnet på sine knæ, er et levende udtryk for Kinesisk tradition.

Source: Katolsk Kultur.

Kommentar:
For at få Kineserne med på den universelle One World religion, skal der selvfølgelig være en Romersk Katolsk Kinesisk kopi af "Jesus". Vor Frue af Kina er den eneste, der har leveret en "Kinesisk Messias". Hun var selv klædt ud som en Kinesisk kejserinde.

Jesus Messias voksede op i en Israelsk by, der hedder Nazaret, født af en Jødisk jomfru. Hans stedfar var en lokal tømrer. Efter Jesus steg til Himmelen fra Jerusalem, lovede Han, at ingen ville se Ham igen, før Hans andet komme. Den Hellige Ånd blev Hans repræsentant på Jorden.

Der findes ikke en bedre fremvisning af dæmonisk aktivitet, end den Romersk-Katolske påstand om en fremtoning af "Mor og barn" som to Kinesere. Der er næppe nogen religiøs svindel, som Vatikanet ikke er villig til at støtte, så længe den bidrager til fremkomsten af en "global kirke", som vil acceptere paven som dens overhoved.

Åbenbaring 19,1-3:
Jubel over Babylons fald og Lammets bryllup
”Derefter hørte jeg en vældig lyd som af en talrig skare i himlen, som sagde: Halleluja! Frelsen og æren og magten er vor Guds, sande og retfærdige er hans domme. Han har dømt den store skøge, som fordærvede verden med sin utugt, han har hævnet sine tjeneres blod på hende. Og atter sagde de: »Halleluja! Røgen fra hende stiger op i evighedernes evigheder.«

Paven har sanktioneret denne løgn som omkodning, i AsiaNews den 16. maj 2008.

Paven: Bøn til Vor Frue af Sheshan:
På ’Day of Prayer’ for Kirken i Kina beder Benedict XVI "Moderen over Kina og hele Asien" om at støtte de troende, at "de aldrig må være bange for at tale om Jesus til verden, og til Jesus i verden", og "altid vil være troværdige vidner om denne kærlighed, til stadighed klamrende sig til klippen, Peter."

Source : AsiaNews.

Lukas 21:8:
”Han svarede: »Se til, at I ikke bliver ført vild. For der skal komme mange i mit navn og sige: Det er mig! og: Tiden er nær! Følg dem ikke!”

Skrevet af Ivar.