Willow Creek udfolder et venligere, blidere frafald.

Fra Lighthousetrailsresearch.com/blog/
12. august 2011.

LTRP Note: For et par år siden gik det rygte (startet af Willow Creek), at Willow Creek havde "omvendt" sig fra fortidens fejl. Lighthouse Trails forskede i denne historie, og udsendte en tilbagevisende artikel med overskriften "Ingen omvendelse fra Willow Creek -  Kun et Mystisk Paradigmeskifte". Hvis du ikke har læst denne artikel endnu, opfordrer vi dig til at gøre det sammen med artiklen nedenfor. Mystik - hvilket er, hvad ovenstående artikel handler om - og homoseksualitet - hvilket er, hvad artiklen nedenfor handler om - går hånd i hånd - de er en del af New Age religionen (abort, evolution, mystik, homoseksualitet, osv.)
---------------------------------------------------------
CHICAGO - Siden den massive - men vigtige - religiøse gigant, Willow Creek Church, i slutningen af juni annoncerede, at det brød båndene  til Exodus International på grund af problemer med homoseksualitet, fortsætter lugten af gradvis forfald med at stige op fra deres hovedkvarter i 67 East Algonquin Road i South Barrington , IL. Og hvis kirken er under åndelig nedbrydning, er det et sikkert tegn på, at dens ledelse allerede er i forfald.

Ifølge 1 Tim 4,1-2 vil udbredt frafald i væsentlig grad markere kirkens sidste år:
”Men Ånden siger udtrykkeligt, at i de sidste tider skal nogle falde fra troen, fordi de lytter til vildledende ånder og dæmoners lærdomme, som udbredes ved løgnagtige læreres hykleri, folk der er brændemærket i deres samvittighed.”

De "sidste tider" kommer ikke, de er her.

To nylige forløb i historien kaster lys over det nye tegn på frafald, som Willow Creek udfolder, og hvorfor verden ønsker, at kirkerne skal sælge komplet ud.

I dag udsendte Exodus præsidenten, Alan Chamber, en erklæring, som afslører, at Willow Creek ikke længere mener, at folk kan skifte fra homoseksualitet… Click here to continue reading.