Af frygt for Jøder annulleres New Age ceremoni ved Giza-pyramiderne.

Fra Israeltoday.co.il/
11. november 2011.


Egyptens Øverste Råd for Antikviteter besluttede i sidste øjeblik fredag at annullere en New Age ceremoni, der var planlagt til at finde sted ved Giza-Pyramiderne i Cairo.

Grunden: Frygt for, at "Jøderne" ville bruge begivenheden til at kræve suverænitet over Pyramiderne.

En Polsk gruppe numerologer sagde, at datoen den 11. november 2011, eller 11-11-11, var en hensigtsmæssig dato at samles ved Pyramiderne og forstærke deres magt til at beskytte verden mod "kosmiske kræfter."

Sammenslutningen hævdede, at verden snart vil komme under angreb af eksterne kræfter, og den har derfor opnået tilladelse fra de Egyptiske myndigheder til at holde en ceremoni ved Great Pyramid og placere en beskyttende krystal indeni.

Men der lød et ramaskrig i Egypten, da det blev sagt, at der blandt New Age-gruppen ville være 1.200 "Jødiske Frimurere", der havde til formål at krone Great Pyramid med en Davidsstjerne.

Embedsmænd for Egyptiske antikviteter sagde, at Jødiske Frimurere har forsøgt at krone Great Pyramid i næsten et århundrede for at fremhæve den påstand, at den gamle struktur blev bygget af Jødiske slaver forud for den Bibelske Exodus.

Ud over at aflyse New Age-begivenheden lukkede Egypten helt Giza-pyramiderne på dagen, for at sikre, at ingen Jødiske Frimurer var i stand til at snige sig i.