Netanyahu vil genindføre officielle bibelstudier.

Fra Israeltoday.co.il/
11. december 2011.

Israels premierminister, Benjamin Netanyahu, meddelte i fredags, at han vil genetablere en regelmæssig Bibel-studiegruppe i hans officielle residens i Jerusalem. Gruppen vil være åben for Bibel-forskere, embedsmænd og inviterede gæster.

Netanyahu kom med meddelelsen på 30-årsdagen for ​​hans svigerfar, Shmuel Ben-Artzi’s død. Han var en respekteret Israelsk digter og Bibel-lærer. Ben-Artzi plejede at deltage i regelmæssige bibelstudier, hostet af Israels første premierminister, David Ben Gurion.

"Ben-Gurion forstod, at Bøgernes Bog er mandatet for vort land," sagde Netanyahu. "Han betragtede Bibelen som den forunderlige historie om det Jødiske folk, vort folks unikke åndelige, kulturelle og historiske arv, og også som en af ​​hjørnestenene i hele den menneskelige kultur."

Ophavsmanden til Netanyahus Likud-parti, Menachem Begin, plejede også at være vært ved regelmæssige bibelstudier i premierministerens bolig. Netanyahu sagde, at han ønskede at genindføre denne praksis med henblik på at fremme kærligheden til Bibelen blandt embedsmænd, og i forlængelse heraf, nationen.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Og han begyndte med Moses og alle profeterne og udlagde for dem, hvad der stod om ham i alle Skrifterne." Luk 24,27.